Met je voeten op tafel

Een uniek fotoboek met foto's van de blote voeten van sporters, wetenschappers, schrijvers en artiesten

Waarom een fotoboek?

Met de voeten op tafel is een fotoboek met daarin foto’s van de blote voeten van meer en minder bekende Nederlanders. Het boek, op A4 formaat, verschijnt in 2023. Doel van het boek is bewustwording van de voeten en om te laten zien hoe belangrijk voeten zijn om gezond en pijnvrij te blijven bewegen.

In Nederland hebben we last van voetenschaamte. Het lijkt of de voet nauwelijks meedoet met de rest van het lichaam. En dat is een gemiste kans. Want voetklachten en pijn in de rest van het lichaam door een slechte houding zijn een groot probleem.

De foto’s in het boek laten zien dat niemand zich hoeft te schamen voor zijn of haar voeten. Alle deelnemers tonen laten hun voeten zien. Zoals ze zijn en niet verstopt in sokken of schoenen.

In het boek staat de foto van de blote voeten van de deelnemer centraal. Bij de foto staat een kort interview waarin de deelnemer over zijn/haar voeten verteld. De deelnemer krijgt voetentips van de makers van het boek.

Met de Voeten op tafel is een initiatief van het Kennis- en Opleidingscentrum voor Voet, Houding en Beweging. (Bekend van Voetentraining en Bevrijd je voetendag).

Het voetenwiel

null