Teken nu voor de voet!

Voor meer aandacht voor de voet bij de fysiotherapeut

petitie-voetentraining

Teken voor de voet

Voeten zijn het fundament van het lichaam. Veel klachten aan de nek, schouders of rug hebben te maken met de stand van de voeten. Toch worden de voeten niet gezien door de fysiotherapeut. Een gemiste kans! Ook de voeten verdienen erkenning als specialisatie binnen de fysiotherapie. Teken nu voor de voet!

Daarom een petitie

Wij zijn Cocky Hoogeveen en Yvonne Bontekoning van Voetentraining. Wij zijn specialisten op het gebied van trainingen voor iedereen met voetklachten.
Wij zien dat voetklachten nauwelijks door de Nederlandse fysiotherapeuten behandeld worden. En dat is jammer. Een gemiste kans. Want voetklachten hangen samen met houdings- en bewegingsklachten. De voet heeft invloed op de houding en de houding heeft invloed op de voet.


Wij willen zoveel mogelijk mensen afhelpen van voet- en houdingsklachten. En dat kan alleen als ook de fysiotherapeut ook de voet in de behandeling opneemt. Met oefeningen en training.

Daarom deze petitie. We bieden alle handtekeningen op 24 mei aan de beroepsvereniging KNGF aan. Jouw handtekening betekent dat iedereen met voetklachten aandacht krijgt, ook van de fysiotherapeut. 

Dank je wel.

Bevrijd je Voeten dag is een initiatief van Voetentraining