Wat is de invloed van voeten op de houding
Cocky Hoogeveen
02/05/2024
1 min
0

Een goede houding begint bij je voeten

02/05/2024
1 min
0

Wat is de invloed van voeten op de houding? Een goede houding begint bij je voeten. Maar daar staat niet iedereen bij stil. Met Bevrijd je Voetendag op 24 mei 2024 willen we daar verandering in brengen. Wil je nu al starten? Volg dan de instructies van voetoefening 2. Als je deze oefening vaak doet, ben je niet alleen klaar voor Bevrijd je Voetendag, je begint ook aan een leven waarin je minder lichamelijke problemen hebt.

Waarom voetoefeningen belangrijk zijn

relatie voet en houding

Onze voeten zijn het fundament van ons lichaam. Elke verandering in de stand van je voeten heeft invloed op de rest van je lichaam. Een kleine verstoring in slechts twee voetgewrichten kan een kettingreactie veroorzaken. Daarom is het belangrijk dagelijks je voeten te oefenen. Deze oefeningen zorgen niet alleen voor soepele, sterke voeten, maar verbeteren ook je hele houding.

Wat is de invloed van voeten op de houding – de oefening

De sleutel tot een goede houding is een juiste drukverdeling onder je voeten.

relatie voet en houding

Maar hoe weet je of je het goed doet? Daar helpt deze voetoefening bij. Met stap-voor-stapbegeleiding leer je jouw voeten op de juiste manier uitlijnen, zodat je de druk gelijkmatig kunt verdelen. Dit zorgt voor een stevige basis, waardoor je beter staat en loopt.


Doe mee met de challenge

Wil je ook ervaren hoe bevrijdend het is om op blote voeten te lopen en een goede houding te hebben? Sluit je dan aan bij de challenge voor Bevrijd je Voetendag. Elke week krijg je een nieuwe oefening. Maak van het oefenen een dagelijkse gewoonte. Je ervaart al snel de voordelen, niet alleen in je voeten, maar in je hele lichaam.

Meld je aan voor de challenge

Reacties